sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Jouluisia ponisarjiksia + pieni joulukalenterilollausextra


Tänä vuonna laitan blogiin näytille kolme kappaletta jouluisia pikkuponisarjiksia. Kaikki tarinat on julkaistu My Little Pony-sarjakuvakirjassa nimeltä Talven Ihmemaassa ja muita seikkailuja vuonna 1987. Kirjan on suomentanut Laila Niukkanen.

Ensimmäisessä tarinassa valmistellaan juhlaa ja ihmetellään merkillistä paukkukaramellia. (Tarinan viimeisellä sivulla lienee tapahtunut jonkinlainen värimoka, kun kaikki vihertää hassusti. :D)


Ponit koristelevat pikkulinnuillekin ikioman joulukuusen.


Lopuksi Piikki-lohikäärme saa lahjasukan johon odotella lahjoja jouluponilta.


Mukavaa joulun odotusta kaikille blogin lukijoille!


...

Niin, se pieni lollausextra. Aihetta väljästi sivuten; ostin tälle vuodelle ponijoulukalenterin, tämän näköisen. Ihan soma.


 Kalenterin selkäpuolella on pahvista leikattavia ponikoristeita, ei siinä mitään...


... mutta Applejackilla on siivet. :-) (Muutenkin ovat ponikamut vähän hassunnäköisiä, paitsi Pinkie Pie.)

Tämä ei ole edes ainoa moka, Brony.fi:n keskustelufoorumille on postattu kuva toisesta joulukalenterista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos jaaritus herättää mitään ajatuksia tai muuten haluat kommentoida, kysyä jotain tai antaa palautetta, ole hyvä. Vanhojakin tekstejä saa kommentoida, jos haluttaa - olen melkeinpä iloinen, jos ne vielä vuosia myöhemminkin jaksavat kiinnostaa (ja niiden alkuperäiset julkaisupäivämäärät ovat vain päivämääriä). Eriävät näkemykset ovat myös sallittuja (en pure eri mieltä kanssani olevia). Rikkinäisistä linkeistä/videoista yms. saa myös huomauttaa mikäli sellaisia löytyy. Luen kyllä kaikki kommentit, ja kysymyksiin pyrin vastaamaan, mutta aina en yksinkertaisesti ehdi tai jaksa (tai en vain ole sillä tuulella, tai minulla ei vain ole mitään erityistä vastakommentoitavaa - pahoittelut siinä tapauksessa. Joskus myös ihan vain puhtaasti häkellyn siitä että ylipäätään saan kommentteja...).